Onze acties voor het goede doel

 

 

Wat als kleine lijfjes te weinig soldaatjes hebben om tegen ziektes te vechten?

Dan zetten mama en papa een zalige actie op poten voor het goede doel! We scharen onze (kleine) schouders onder het breder kenbaar maken van de nog onbekende aandoening waar je mee te kampen hebt. En dan hoop je dat het begrip vergroot, dat de noodzakelijke wetenschappelijke kennis uitbreidt en dat lotgenoten en hun naasten steun vinden in je verhaal. 


PAUS FOR LIFE

Wij zijn Aster & Ramses. Twee unieke snotneuzen, één identieke tweeling. We delen onze looks, een familienaam en helaas ook een immuunstoornis. Dankzij wekelijkse prikjes met antistoffen (uit plasma van donoren), kunnen wij vandaag wél buiten ravotten.

WE ARE THE LUCKY ONES

Veel PID’s of primaire immuundeficiënties zijn ernstiger en worden laat of nooit ontdekt, waardoor het leven van patiënten zwaarder en soms zelfs korter is. Wij zetten een broodnodige bewustmakingscampagne op poten en koppelen er een inzamelactie aan. We verkopen postkaartjes, sleutelhangers en nog véél meer! Ga snel naar onze online winkel. Je suf shoppen is voor één keer helemaal oké.


MUMS MAY BE SCARED OF CLOWNS, KIDS AREN’T

We steunen Kloen, een vzw die vrijwilligers verzamelt om de strijd van zieke kinderen te verzachten. Kloen helpt Bubble ID, de organisatie die zich inzet voor mensen met immuunstoornissen.

MONEY, MONEY, MONEY

Wil jij ook iets verkopen voor ons goede doel? We horen het graag!
Ook vrije bijdrages ontvangen wij uiteraard met open armen. We beloven er hele mooie dingen mee te doen.
BE36 7360 6437 0981


PAUS MARKT

Kom je liever in real life winkelen? Op zaterdag 30 november (late namiddag + avondopening) en zondag 1 december (overdag) organiseren we een markt voor het goede doel in Romain Roquette (Nederkouter 7, Gent), mét live muziek en lekkers! De perfecte plek om kerstcadeautjes te shoppen: er is voor elk wat wils. Heel graag tot dan!