PAUS markt. Een terugblik

Een welgemeende dankjewel 

Wij worden zo zachtjesaan wakker. Maar in dat deken van warmte en liefde, waar jullie ons dit weekend gezellig hebben ondergestopt, draaien wij ons liefst nog duizend keer om. We genieten na met kleine oogjes en de grootste glimlach, met stramme spieren en een goed gesmeed hart. We moeten de verzamelde munten nog tellen, maar de markt was voor ons nu al meer dan geslaagd. Zaterdag en zondag waren intens, emotioneel en zonder meer zalig. We zijn er ondersteboven van. Niet een beetje, maar helemaal. En we kunnen alleen maar hopen dat jullie voelen hoe dankbaar wij zijn. Want zonder jullie was er gewoon geen markt. Niet zonder helpende harten en handen. Niet zonder slingers, kaarsen, bloemen en kransen. Niet zonder location, location, location. Niet zonder heerlijke drankjes – warm én koud. Niet zonder zoet en zout. Niet zonder lichtpuntjes, klein én groot. Niet zonder grootouders – bakkend, bezoekend en babysittend. Niet zonder toevallige passanten, weloverwogen gasten, plakkers, shoppers, blitsbezoekjes en aanmoedigende berichtjes. Niet zonder groen, keramiek en leder. Niet zonder adembenemend mooie prints. Niet zonder macramé, poëtische wol en Belgisch linnen. Niet zonder tassen in de mooiste kleuren en wensflesjes van goud. En bovenal, zou er niets zijn – zonder onze zonen. Aster en Ramses Van Couter, onze helden voor altijd. 

Psst … al deze beelden zijn het resultaat van Studio Rammeloo en zijn arendsoog. De foto’s van de andere fotografen volgen later! We werden verwend met veel beeldschoons.

Location: @romain_roquette
Music: @larszebregs
Drinks: @ooja_moments, @tap.limonade, @roomer_bvba, @atasteaffair 
Food: @chezmariette, @taptak60, @hannedubois, @carine.van.hoecke
Decorations: @studio_lala, @margrietfeesten 
Flowers: @bricksandblooms.be, @fleurdesiel
Gifts: @aesaert_, @dmdepot, @flvvr_flowerandflavourdesign, @made_byc, @floredeman_illustration, @lecoeuramareebasse, @lovesome_designs, wolvis.be, @atelierpierre.be, @creationsdevie, @pixiesworldbe & Veronique Debacker. 
Pictures: @studiorammeloo